Welcome to our new site! Register now, invite your friends, and get a lot of discount!
GUESTBOOK
Kedves Balázs !
 Örülök , hogy ismerősöm révén megismertem és megvásároltam ezt a csodás gépet . Már az első hónap után CT-felvételem nagy javulást mutatott . Kezelő orvosomnak szemet szúrt az elvártnál nagyobb változás . Ismer és tudja , hogy mindig keresem az alternatív megoldást . Be kellett számolnom neki , mi ez a csodamasina :) . Nem ellenezte a használatát , megértvén mily módon működik a gép . Hiszem , hogy engem nem a kemoterápia fog meggyógyítani . Ez a gép 1 csoda számomra . 
1 problémám van csupán , nem tudok belépni a Club részbe . Lennének kérdéseim , de tudom , nem ez az a fórum , ahol ezt megbeszélhetjük .
Köszönöm , hogy kitaláltad ezt a csodát ! :) További sikeres jó munkát , jó egészséget kívánok Neked és a Stábodnak . 
2018-03-19 20:27:48Hollósy Sándorné
Kedves Balázs!

Nagyon köszönöm, hogy minden nap használhatom a családommal az Immunotic készüléket!!
Megtapasztaltuk rövid időn belül a pozitív hatásait! Kisfiam krónikus arcüreg gyulladása 10 nap alatt gyógyult! Hónapok óta eredménytelen kezelések után.. Lányom allergiás tünetei minimálisra csökkentek. S ami a kardinális oka volt a készülék bérlésének, az az "ilyen-olyan" okból kialakuló mellproblémám szépen lassan rendeződött!!  A kezelés alatt érzett stresszoldó hatás is nagyon kellemes!!  :)
Külön köszönet a hihetetlen ajándékért, amit kaphattam Önöktől 6 havi bérlés után!  Még soha nem volt részem ekkora önzetlen ajándékban!! 
Kívánom, hogy legyen sok-sok erejük, kitartásuk a munkájukhoz, ami hatalmas értéket képvisel!!
Őszinte köszönettel!
2015-09-29 20:46:25Irén
Kedves Immunotic Team!
Szeretném hálámat és köszönetemet kifejezni a lehetőségért, azért hogy kettő hétig ingyen használhattuk a készüléket. Észleltük a kedvező hatását. Megcsillantotta a reményt,  hogy van gyógyulás a súlyos betegségből. Remélem hamarosan meg tudjuk vásárolni a készüléket. Üdvözlettel és köszönettel: Kati
2015-04-14 14:47:55Krizsanovszki Tiborné
Jó és szép!
Üdv:RÉKA
2015-01-17 11:27:35RÉKA
Jó az oldal,tetszik.mama
2014-08-11 10:06:56mama
Szeretett Barátaim!
Hálát adok az Úrnak, hogy azon a bizonyos napon hallgattam a (ma már nem létező) Miskolci Rádiót!  A riportban egy számomra teljesen ismeretlen készülékről volt szó egy bizonyos "IMMUNOTIC" készülékről. Néhány nap múlva , már mindent tudtam, amire kíváncsi voltam. És azt is tudtam, hogy ez a "csodamasina"  nekem kell!  A Szerencse legnagyobb meglepetésemre rám mosolygott és az enyém lett egy "Baba" készülék! :) Mérhetetlenül boldog voltam és vagyok, azóta is! 
Köszönöm Balázs!
Kívánom nektek és a Team-nek, hogy legyen erőtök, türelmetek és főleg egészségetek az elkövetkezendő években!
Szeretettel Ölellek benneteket a magam és családom nevében:
Marcsi Miskolcról
2014-03-21 23:03:01Krémer Mária
Kedves Balázs!

A következő évben is kívánok nektek sok boldogságot, sikereket és eredményekben gazdag boldog új évet. :)
2013-11-29 07:35:24Dorka
Kedves Balázs!

Gratulálok a szép eredményeitekhez, minden páciensem nevében köszönöm a munkátokat, magam nevében azt a kedvességet és figyelmességet amit ismeretségünk óta kaptam. További sikereket és boldog új évet kívánok!
2013-11-25 09:12:23Teremy Sándorné Marika
Kedves Barátaink!

Kívánjuk, hogy a mese még sokáig folytatódjon sok- sok jó szereplővel és “happy end”-el!

Remélem, hogy egyszer majd megírják a történeteteket mely nem mese lesz bár meseszerű!

A “stáb listán” még sokáig szeretnénk szerepelni!

Jó egészséget nektek!

Folytassátok a mesét!
2013-11-21 21:28:48Papp család
Kedves Immunotic- Team!

Köszönetn a 2013.11.30-i LELKI- WELLNESS NAP-ért! Ti biztosan elfáradtatok de én lelkileg feltöltődtem! Nagyon jó nap volt!
2013-11-12 10:29:18Panni :)
Kedves Balázs és természetesen Mira!

Mikor sütünk szalonnát? ( Vicc volt)

Szeretnék nektek gratulálni ahhoz a gondolkodási módhoz amit képviseltek. Mások vagytok, néha furák de maradjatok is mindig ilyenek.

Szeressétek egymást és “Engem” :) Én is szeretlek titeket!!!
2013-10-22 12:24:31Moncsi
Na akkor kinevezem magam vendégnek! :)

Mivel én vagyok az első (de nem az egyetlen aki ír ebbe a könyvbe), megnyitom ezt mint a ti történeteteket kedves Móni és Balázs, ami úgy gondolom most kezdődik el az életetekben.

Tiszta szívből kívánok nektek egészséget, sikereket, örömöket és azt, hogy mindazt a jót, élet szeretetet és egyszerűséget ami bennetek van, át tudjátok adni továbbra is a veletek kapcsolatba kerülő emberekkel! :)

Köszönök mindent nektek!

Puszi és ölelés
2013-10-02 10:49:52Anikó
WRITE INTO THE GUESTBOOK
NAME :
SEND
OK